Hanki unelmiesi pyörä ilman rajoituksia

Työnantajan mahdollistaman verovapaan pyöräedun avulla voit valita unelmapyöräsi vapaasti ilman kertamaksua

Kun työnantajasi tarjoaa pyöräedun, sinun ei tarvitse sitoa säästöjäsi pyörään

Kun työnantajasi tarjoaa pyöräedun, sinun ei tarvitse sitoa säästöjäsi pyörään. Maksat pyörän osissa palkastasi ja veroedun avulla säästät 20-30% pyörän hinnasta. Lunastat pyörän lopuksi houkuttelevalla jäännösarvolla omaksesi.

  • Voit valita minkä tahansa pyörän
  • Maksat pyörän osissa palkastasi
  • Veroedulla säästät jopa 30 % hinnasta
  • Lunastat pyörän lopuksi edullisesti jäännösarvolla omaksi

Valitse pyörä vapaasti kuin ostaisit sen omaksi

Voit valita mieleisesi sähköavusteisen tai tavallisen polkupyörän mistä tahansa kotimaisesta tai EU-alueen pyöräliikkeestä. Käytännössä siis voit valita pyörän yhtä vapaasti kuin ostaessasi sen itsellesi kuluttajana.

Maksat pyörän osissa palkastasi kuukausittain

Sinun ei tarvitse maksaa pyörää hankinnan yhteydessä, vaan työnantajasi vähentää bruttopalkastasi kuukausittain 100 €, joka sisältää pyörän pääomalyhennyksen, rahoituskulut ja vakuutuksen.

Säästät verovapauden avulla keskimäärin 20-30 %

Käyttämällä pyöräetua vaihdat 100 €/kk verotettavaa palkkatuloa verovapaaksi pyöräeduksi. Palkkasi ja pyöräpaketin kokonaishinta vaikuttavat saamaasi veroedun määrään.

Lunasta pyörä lopuksi jäännösarvolla omaksi

Viimeisen vuokrakuukauden jälkeen saat lunastaa pyörän omaksi edullisella jäännösarvolla laskettuna pyöräpaketin alkuperäisestä hankintahinnasta.

Työsuhdepyöräsi on vakuutettu varkauden varalle

Työsuhdepyörääsi kuuluu automaattisesti kattava varkaus- ja vahinkoturva, joka veloitetaan osana kuukausivuokraa. Turvan korvaussumma on alkuperäinen hankintahinta vähennettynä yhden prosenttiyksikön kuukausittaisella ikävähennyksellä. Jo maksamasi osuus pyörän arvosta on siis turvassa.

Voit siirtää työsuhdepyörän mukanasi, jos vaihdat työpaikkaa

Työsuhdepyöräsi voidaan helposti siirtää uudelle työnantajallesi, jos päätät vaihtaa työpaikkaa kesken vuokrakauden. Tällöin hyötysi pyöräedun käytöstä ei keskeydy ja sopimuksesi jatkuu muuttumattomana.

Toimi näin

Pyydä työnantajasi mukaan

Ennen pyörän hankintaa työnantajasi tulee mahdollistaa pyöräetu liittymällä palveluun. Pyöräedun saat käyttöösi vain ehdottamalla sitä työnantajallesi.

Tilaa unelmiesi pyörä

Kun työnantajasi mahdollistaa pyöräedun, voit tilata unelmiesi polkupyörän. Tutustu Yamahan eBike -mallistoon ja täytä tilauslomake.

Nauti uudesta pyörästäsi

Maksat pyörän 100 €/kk osissa palkastasi ja lopuksi lunastat pyörän omaksi. Veroedun avulla säästät keskimäärin 20-30 % pyörän hinnasta.

Tiesitkö, että työsuhdepyörällä ei tarvitse kulkea työmatkoja?

Työsuhdepyörä on työnantajan järjestämä vapaa-ajan käyttöön tarkoitettu pyörä, jolla voit halutessasi kulkea myös työmatkat. Pyöräetu ei myöskään vaikuta auton käytön kilometrikorvauksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hankin työsuhdepyörän?

Selvitä työnantajaltasi käytännön järjestelyistä ja tarvitsemasi tiedot, jokaisella pyörien vuokraajalla on omat käytäntönsä. Hanki suosikki Yamaha-pyöräsi tilauslomakkeellamme. Tilattuasi pyörän, saat sähköpostiisi linkin, jonka avulla saat tarkistettua ja hyväksyttyä sähköisen vuokrasopimuksen. Vastaanotettuasi pyörän sinun tulee vielä hyväksyä toimitus sähköisesti sähköpostiin saamasi linkin kautta.

Onko hankintahinnalla ylärajaa?

Hankintahinnan ylärajan määrittelee työnantajasi. Tätä kalliimman pyörän hankinta työsuhdepyöräksi onnistuu siten, että maksat ylimenevän osan meille hankintahinnan korotuksena etukäteen. Kun tilaat hankintahintarajan ylittävän pyörän, huomaathan että ylimenevän osan laskutus pidentää sopimuksen valmistumista muutamalla päivällä, ja että varkaus- ja vahinkoturvamme kattaa pyörän vain työnantajasi asettamaan ylärajaan asti.